Ledig måndag!

Långhelg igen! I Norge har de inte tagit bort annandag pingst, vilket innebar att Daniel var ledig idag, så jag passade på att ta semester! Skööööönt! :)
Måste ju som sagt använda mina semesterdagar, och det var himla skönt att vara ledig en måndag!
 
I helgen har vi mest varit hemma och tagit det lugnt, Daniel grejade klart hundgården så nu är det bara sand som fattas så att vi kan lägga ut stenplattorna.
Åkte in till Emma-Lill igår och pratade någon timma, om allt möjligt, och myste med voffsarna :)
Idag har vi varit i stan, kollat på högtryckstvättar, köpt en ny vattenslang och lite annat. Och nu på kvällen efter att vi blev själva har jag suttit och grejat med Forever en bra stund. Ska lägga beställning i veckan/nästa vecka tänkte jag.
 
Imorgon är det tisdag redan! Jobbar 8-16, sen är det planering som vanligt mellan 17:15-20:15.. Så morgondagen lär gå fort, sen är det onsdag, och torsdag! Och då är vi inte själva längre!
Tänkte nog ta ledigt nästa fredag, när det är Fastingen och klassåterträff med FL-klasserna. :)
 
Har suttit och grunnat lite på hur jag ska gå till väga med att kunna sälja mer och nå ut till mer kunder med Forever, och jag funderar starkt på att testa sälja på loppisar. Ska invänta lite svar och se hur det blir med det :)
Måste komma igång lite mer känner jag, behöver jobba på att värva med nya återförsäljare! Men framförallt nå ut till mer kunder.
Så om någon vän läser detta och är sugen på att veta mer, tveka inte att fråga och boka en visning! :)
 
Nu ska vi ta och göra oss klara för natten, för snart ringer förhoppningsvis Daniel! Stackarn får köra själv till Norge nu i 3 veckor :(
Godnatten!