http://www.youtube.com/watch?v=xfv1DzXkxj8&feature=related

Jag har hittat en av tidernas bästa reklam! Herregud va man kan skratta åt denna, så grymt klockren :)


Julen är över och ett nytt år har börjat.. Tiden rusar förbi. Ärligt talat så känns det inte som att det är november än ens.
Firade julen i Bergsjö med släkten på mammas sida på julafton, firade lite snabbt med släkten på pappas sida på juldagen innan jag började jobba. Det var trevligt. Fick fina julklappar, god mat, inget att klaga på direkt.
Jobbade på juldagen, annandagen och på lördagen, hann med middag hos Fredriks mamma och sambo på annandagen samt lite julklappsutdelning.

Nyår då.. ja finns väl egentligen ingenting att säga om nyår..
Middag hos Fredriks mamma och sambo på dagen, lite Wiispelande, middag med mamma, pappa och farmor senare på kvällen.. Hade inget planerat direkt heller så jag satt hos dom fram tills kvart i tolv, då åkte jag ner till gästhamnen där lite vänner befann sig. Tog bilen, drack dricka och tog en varm och skön bil hem igen några timmar senare, ingen bakfylla på nyårsdagen, kändes rätt bra.

Ikväll blir det jobb, 20-03.30 typ, kommer i säng runt 4 och imorgon spelar vi DM i Deje, samling 07:30 JIPPIIIIEE!
Sen blir det jobb imorgon kväll också :)

Har suttit och kollat igenom några Sally avsnitt med Charlotte, fikat lite och sånt. Ska snart göra mat och bli klar för kvällen. Ha de gott!