Sånt är livet.

Jaha, tillbaks igen då efter någon veckas uppehåll :)
Dags att skriva av sig lite smått och gott!

Kan väl börja med att skolan dragit igång på allvar igen, en himla massa läsning hela tiden!
Men jag måste säga att det är himla skönt att vara tillbaks. Att ha någonting att göra på dagarna igen! Vårt så kallade jullov var inte speciellt kul, klättrade på väggarna tillslut!


Så vad har hänt under de senaste två veckorna då?
Joo jag har varit själv i snart två veckor igen, så länge höll det. HAHAHA!
Idag har jag BARA fått 10 sms och 45 samtal! Plus sisådär 150 chatmeddelanden på facebook!
Helt jävla otroligt!

Annars rullar livet på fint måste jag säga!
Träning lite då och då, lite umgänge och middagar hos mor och far, som jag ju måste passa på att tacka för kängorna ni snällt köpte till mig idag! Tack!
Fasen 1500kr för ett par riktigt ordentliga kängor, som funkar på både vinterfjäll och sommarfjäll, och passar inte dessa mina fötter nu, ja då finns det ta mig fan inga som gör det!
Jag har provat en himla massa, både i Karlstad och hemma i stan men inga har känts bra eller funnits i rätt storlek.
Mammsen och pappsen kom över till Karlskoga idag när jag slutade så vi åkte till Team Sportia för att leta lite grejer till just vinterfjäll..Så tillslut efter att ha provat känger i typ 40 min tyckte han som hjälpte mig att jag skulle satsa på ett par ordentliga från Haglöfs istället. Så nu jäklar :)
Längar i bött nu kan jag ju säga! Imorgon är det exakt två veckor kvar tills vi åker! :)

Har spenderat hela dagen nere i friluftsrummet idag med att visa både min klass och tvåorna hur man vallar skidor! Var faktiskt lite nervös imorse när jag rullade in på skolan, det är ju nästan ett år sedan jag vallade skidor.. Och handvalla gjorde jag ju bara typ 2-3 gånger, eftersom man bara vallar på vallavalsen annars :)
Men det gick rätt bra, jag blev nöjd med resultatet, trots gamla och repiga skidor att testa på :)
Var faktist några i både ettan och tvåan som ville valla sina grejer så vi får se till att hinna med det innan eller ta med grejerna upp till Hemavan :)
Guuuud va jag längtar efter skidåkning!
Funderar på om jag skulle ta mig en tur upp till Branäs nästa helg faktiskt :)
Jag har faktiskt lyckats få ihop det mesta till vinterfjäll nu faktiskt, ska införskaffa en ny balaclava och lite annat smått och nödvändigt bara så :)
Har suttit och spanat in lite grejer på tradera.. hittade en skitsnygg Lusekofta (norsk tröja i ull) som jag vill buda på! Den går ut imorgon vid lunchtid så jag lär sitta klistrad då :P
Sen budade jag faktiskt högst på dessa snygga häromdagen ;)


Längtar tills man får gå och hämta ut dom och ladda mp3n med massa underbar musik! Kommer bli perfekt till våran 17 timmar långa bussresa upp till Hemavan om två veckor (och hem såklart också...om tre veckor :P)
Idag kom sista paketet från H&M också! Ska bli skoj att prova hur tröjan sitter imorgon :)

Nu ska jag nog faktiskt ta och bära med mig båda datorerna in till sängen, håller på och pillrar med den stora som Robert lyckades få liv i igen. Men den är ruskigt seg.. Så jag ska tömma den på ALLT imorgon och se om den mår bättre eller om den måste ominstalleras helt. Den lilla har jag försökt avinstallera och installera virusprogram på hela eftermiddagen, utan resultat tyvärr. Fattar inte varför den inte vill :(
Imorgon tänkte jag försöka komma ganska tidigt för att åka på Loppis i min ensamhet, handla present och greja en hel del med både det ena och det andra! Lite plugg blir det också :)
Skönt med en helg utan måsten! Skönt att kunna göra saker man vill, i sin egen takt :)
Godnatt!


Sånt är livet, sånt är livet
Så mycket falskhet bor det här
Den man förlorar, vinner en annan
Så håll i vännen som du har kär