I fell in love with the DJ..

Imorgon är det fredag! Ska bli så skönt med lite ledighet igen. Det är sjukt vad veckorna går fort ändå.. så fort måndagen är gjord, så är det ta mig tusan fredag igen! Skönt som bara den, för då blir det december lite snabbare :) Fyller år om en månad ungefär också, tiden går allt fort!

Idag har jag jobbat, varit i Karlskoga en snabbis, tittade på lite skor och skidor på Team Sportia, sen åkte jag upp till ishallen för att kolla när laget tränade. Har ju inte riktigt kommit igång med träningarna än.. har liksom tappat suget :( Ska vara extra materialare istället.. Vi har träningsmatch på söndag, och vår ordinarie materialare är bortrest då, så jag ska vara ensam då. Hihi :) Känns visserligen som jag kommer göra bort mig eller nåt.. men herregud, det är träningsmatch mot pojkar födda -96, spela roll eller?
Lär ju däremot frysa fötterna av mig uppe i ishallen när jag ska stå där i några timmar, det har blivit svinkallt där inne nu tycker jag! Förut var jag där i en timma ungefär, huttrade och frös som bara den. Sen när jag skulle gå ut till bilen och åka därifrån var det riktigt varmt och skönt att komma ut, knepigt :)
Har cafeterian på lördag också, så om nån kristinehamnare läser detta kan ni ju ta en tur till ishallen mellan 10-14 på lördag, jag lär ju ha sååå mycket att göra!

Har bestämt att det inte ska bli speciellt mycket lägenhetssnack idag, mer än att det är 64 dagar kvar tills lägenheten förhoppningsvis blir tom, så att jag kan börja renovera. Skööönt :)
Föresten, tänkte på att säga grattis till Fredrik också, som var med i första gruppen som blev uttagna och kanske får komma på intervju till en lärlingsutbildning. Grattis nos.
Vi satt på Bowlingen förut och tittade på hockey, åt lite mat och hade trevligt, så det blev en härlig torsdagskväll. Nu väntar bara sängen på mig, tänkte att jag skulle ta och runda av här nu.
Ha det fint, sov så gott! Puss och kram.