Ge mig nåt mer, nåt att jobba med...

(Cplåt! Kick - Ge mig lite mer fastnade igår...gaah skitjobbigt!)

Vilken sjuhelsikes helg det har varit!
Rätta orden är nog FY FAAAAN!......va roligt det har varit ;)

Helgen började redan i torsdags för min/vår del, tältbygge hela dagen och halva natten.. Slet som djur hela dagen i värmen. Åkte hem runt 3 på natten, sov till 7:30, sen blev det jobb igen.. mera tältbygge och få iordning allt inför fredagens Festivågen.
Fick ringa in Mikaela till tacobuffén eftersom jag hade annat jobb att göra, började mitt "normala jobb" på Mastis vid 19 och sen körde vi på som vanligt. Åkte aldrig hem natt mellan fredag och lördag utan va kvar i husbilen med Henke och vaktade. La oss vid 7, somnade runt 7:30 och sov till och från fram till 9:30. Torgny Melins buss va igång fram till 8 på morgonen.. gaah!
Gick upp vid 10, bytte om till arbetskläder igen och inväntade Rydell & Quick som vi lovat att hjälpa med att packa upp allt. Herregud va grejer de hade med sig! Riggade upp allt och var helt slut, åkte hem och duschade på eftermiddagen, sen tillbaks ner igen och börja jobba vid 19. Blev en lång kväll, skitbra kväll så sett, men det blev kaos rent ut sagt vid 1-tiden då baren i tältet stängde och allt folk därifrån skulle ta sig in på Mastis... fick hoppa in som vakt en stund thihi ;)
Åkte hem vid 5:30, sov några timmar och åkte tillbaks ner igen vid 11:30 eftersom vi skulle riva tältet!
Slet en hel dag igen.. blev klara med allt runt 00, så va måttligt trött när jag kom hem!

Nu är det en ny vecka iaf, en lugn sådan. Ska sälja annonser och jobba på Mastis till helgen, men annars har jag än så länge inget inplanerat.
Malin är hemma så jag ska spendera massa tid med henne!
Nästa vecka drar vi till Karlstad och jobbar hela veckan, det ska bli grymt skoj!
Så nu drar min sommar igång kan man väl säga.. jobb jobb och jobb :)
Livet är underbart näst intill :P

Nu ska jag åka hem till mamma och pappa, dom bjussar på pizza!
Känner iofs inte för mer skräpmat nu efter helgen, men behöver ha något i magen innan det är kvällen.
Sjukt grym helg iaf!
Och en sak till! Premiärdoppet idag! Jag och Malin åkte ut till Jutviken förut, badade och solade lite, det var kalasgött ;)

Puss!