Forever Living

Söndag igen!
 
Vid 19 åkte Daniel mot Norge som vanligt, Ronja och jag ligger och har det gott i soffan, just nu tittar vi på Johan Falk.
Jag hoppas på en lugn kväll och natt, tyckte jag hörde den där nedrans räven förut när vi var ute nämligen.. Och ska den eller de hålla på och skrika ikväll igen så kan det bli en lång kväll i soffan för oss. Sist hann vi ju lägga oss, sen blev Ronja helt tokig av skrikandet där ute så vi fick sätta oss i soffan med tvn på hög volym :(
Den gången började jag ju tidigt dagen efter, så det blev inte så mycket sömn. Imorgon har jag ju iallafall "sovmorgon" till 9:15 :)
 
Vår vecka här hemma i ensamheten gick väldigt fort!
I måndags var vi in till Emma-Lill på hundpromenad, och när vi åkte därifrån var jag återförsäljare för Forever Living!
Jag har ju handlat lite grejer därifrån tidigare, och senast var ju på vin och klet-partyt hemma hos Emma-Lill. Till veckan kommer min "start-box" hem och jag har redan vänner och släktingar som vill handla! :)
Den 4/3 ska jag ha en visning, så just nu sitter jag och funderar på vilka som förhoppningsvis vill komma :)
I onsdags var jag även med på ett FL-möte i Karlstad, och det känns skoj att snart vara igång! (www.foreverliving.se)
 
 
Har försökt hinna med att städa och greja lite i veckan, men insåg i fredags kväll att det var lika skitigt igen..
Ronja fick ju ett stort ben när hon fyllde år förra helgen, och innehållet i det trasades sönder till små flisor som legat precis överallt i hela vardagsrummet, så det var bara att dra fram snabeldraken och dammsuga igen, för de vill hon minsann inte äta upp! Tokhund!
I torsdags var jag in på hockeyträning, och när jag kom hem var min kära älskling hemma! :)
I helgen har vi varit hemma och myst massor! Skulle ju in på U14-match i lördags, och när jag väl kom till hallen fick jag reda på att den var inställd. Så jag åkte på stan och handlade några nya toppar på Lindex istället. Hoppades på att jag skulle hitta ett par nya jeansleggings också, men det sket sig.
Väl hemma igen så stod Daniel och målade fönster, och det blir så fint! Bara första grundmålningen gör stor skillnad! Det blir så ljust och fint! Så snart kanske vi kan vara en bit påväg till att göra om vardagsrummet :)
 
Imorgon är det måndag, ny vecka och sportlov! Det blir personalkonferens, hockeyträning och förhoppnigsvis lite pysslande med FL :)
Nu får det räcka för denna gången, vem vet, kanske blir något inlägg under veckan, vem vet!
Godnatt!