Kräftmys med familjen <3

Nu var det minsann ett tag sedan jag bloggade igen.. har ju så mycket annat för mig :P

Älsklingen och jag har bland annat hunnit med att "fira" 4 månader tillsammans :)

Skolan har börjat igen, känns både skönt och mindre skönt.. Känns bra att vara igång igen, ha något att göra på dagarna, och ser fram emot ett år till innan man är färdig fritidsledare.
Däremot har det varit så skönt med sommar, massa mysiga dagar och kvällar tillsammans med älsklingen, vänner och familjer, en väldans massa jobb och andra grejer. Och nu är det tillbaks till verkligheten igen :S
Men som sagt, skönt att ha fasta tider, och ett år att se fram emot :)

Första veckan har gått, vi började den väl mindre bra eftersom vi låg hemma och var sjuka.. Pallrade mig iväg måndag och onsdag-fredag iallafall, så hann bekanta mig med några av de nya ettorna. De verkar vara riktigt bra, skönt med lite äldre folk, inte bara färska studenter..
Veckan har bestått av full planering inför sommarfjäll, som vi för övrigt döpt om till fjällexpedition eftersom det mer eller mindre är höst nu!
12-16 september drar vi upp till fjälls igen! Denna gång till Grövelsjön, där vi ska vandra två dagar på norska sidan och tre dagar på svenska sidan. Fem dagar på fjället, utan toalett och andra bekvämligheter!
Lär bli en spännande upplevelse!
Under veckan ska vi väl börja torka lite mat också, så att vi överlever :)


Sitter nu hemma hos mamma och pappa, väntar på att älsklingen som är på puben och jobbar ska sluta.. Vi har varit här och ätit kräftor och haft det lite trevligt :)
Vi startade dagen tidigt idag, redan strax före 8.. frukost och lite mys i soffan innan vi åkte in till stan för att titta på ett nytt kyl/frysskåp! Hann med en hel del affärer, tillbaks hem med älsklingen, och sen in till stan igen för ett ispass med mina tjejer!
Imorgon ska vi åka till Karlstad, mysa runt på Ikea, kolla på kyl/frysskåp och förhoppningsvis hitta jackan jag väntat så länge med att köpa! :)
Har en känsla av att det blir en heldag i Karlstad, och efter det ska vi ner till älsklingens bror med familj för att hämta bilen han lämnade kvar i fredags när de partajade med jobbet :)

Nä om man skulle slumra en stund kanske, det är ju nästan två timmar kvar :)
Pussåhaaj!