Herregud vilken dag!

Ja, som rubriken lyder så har dagen varit lite mycket!
Vi började dagen med en liten sovmorgon eftersom Daniel jobbade igår kväll, åt frukost, började göra oss i ordning eftersom vi skulle på namngivningscermoni i Karlstad.
Väl klara, liiite sena åkte vi iväg.. När vi svängde av vid Kroppkärr tyckte vi att bilen lät lite märkligt och insåg rätt snabbt att vi minsann hade fått punka!
Parkerade lite åt sidan, ringde släktingarna och meddelade att vi definitivt inte skulle hinna komma i tid, och packade upp det där "lagningskittet".. Efter en stund ringde vi en bärgningsbil istället!
Vi blev hämtade och körda till närmsta jour-verkstad, bytte däcket med punka och det andra bakdäcket också, eftersom det nästan var hål i det med! Så det var väl bara en tidsfråga innan det skulle ge sig med..
Så till veckan blir det att kontakta Hammarö Bilcentrum, eftersom jag köpte bilen för bara en vecka sedan, och det känns sådär bra att han sålde bilen med så dåliga däck. Självklart väldigt dumt av oss att inte titta mer noggrant, vi tittade ju bara lite på mönsterdjupet, inte på INSIDAN av däcket där det spruckit helt och hållet! :(
Tur att bilar ta mig tusan alltid ska krångla! Skönt att det "bara" är ett däck iallafall, och inget värre!
 
Något dop blev det alltså inte för oss idag, får väl hoppas att jag kan åka över med presenterna i veckan, eller att vi kan åka i helgen när Daniel kommit hem.. Idag var det även kalas för Daniels syskonbarn Clara, och vi hade ju tänkt hinna med båda kalasen, men det blev ett kort snabbt besök där påvägen hem för att lämna paketen, och sen direkt hem eftersom Daniel skulle åka tillbaks till Norge.
 
Annars i helgen har det varit lugnt, Daniel har jobbat både fredag och lördag på Torgfesten. Jag gick ut en sväng igår för Charlotte är på besök i stan så jag passade på att umgås lite med henne! Vi blev inte långvariga, det var ingen höjdarkväll igår direkt.. Men vi hade det rätt trevligt ändå!
 
Imorgon är det måndag och då är det slut på min semester, nu ska jag jobba fyra veckor till innan jag blir arbetslös och får försöka ta nya tag någonannanstans.
Det är inte mycket jobb som kommer ut på ams nu för tiden inte... får väl hoppas på det bästa och "njuta" av att vara ledig lite på sensommaren med!
 
 
Tror bestämt jag ska göra mig klar för sängen nu, filmen jag tittat på samtidigt som jag skrivit detta är slut, så det är väl dags. Inväntar såklart ett godnattsamtal också ;)
Godnatt!