Tomtat och klart

Halva veckan har gått, egentligen ska min fina sambo komma hem imorgon, men de ska jobba över för att få klart så mycket som möjligt innan julen..
Men! Denna vecka har det gått väldigt bra att vara ensam. Jag hatar ju söndagarna när han ska åka, jag blir så himla ledsen för jag tycker att det är tråkigt att vara ensam.. Men inte denna veckan! Jag har faktiskt inte varit ledsen alls! Fast jag tycker ju självklart fortfarande att det är himla tråkigt att vara ensam..
 
I måndags skulle jag varit på styrelsemöte, mend det blev inställt för det var fler än mig som var sjuka.
Igår åkte jag in till mina föräldrar efter jobbet, pysslade lite och gjorde julkort och åt lite mat.
Idag åt vi jullunch på dagis, och jag har tomtat. Hehe Bengan tyckte att "sist in på bygget" skulle vara tomte/nisse/godisutdelare, så jag åkte ju på det såklart! :)
Har haft en bedrövlig huvudvärk hela dagen idag, kändes bättre förut, men nu börjar den komma tillbaks igen så jag tror minsann att det är dags att gå och lägga sig strax. Misstänker att det är min dumma förkylning som ger mig huvudvärk :(
Jag har gjort några gipstomtar idag, och målat en av dem. Det blev ganska bra faktiskt, men jag har ingen aning om vad jag ska ha dem till hehe! :)
 
Efter jobbet imorgon kommer kanske mamma och pappa hit på lite fika, tänkte att mamma och jag skulle försöka baka de där pepparkakssnittarna som jag misslyckades så förbaskat med sist.. Skulle så gärna vilja att de blev så som de ser ut på bilden jag sett!
Sen har jag bett dom att köpa med mandelmassa och lite olika grejer så jag kan göra lite julgodis och ge bort i present!
Och sen längtar jag massor tills min fina älskling kommer hem, är sååååå puss och kramsugen! På lördag ska vi inhandla det sista inför julen, och jag hoppas verkligen jag kan hitta någon klänning/skjorta/tröja att ha på mig när vi ska fira jul! Vi ska fira jul med Daniels familj på söndag, sen trodde vi att vi skulle fira jul med min släkt på julafton men så blev det tydligen inte, utan det blir nog lite julmat hos mina föräldrar och ett besök hos Lönnströms på kvällen, och förmodligen ett besök hos Daniels föräldrar under dagen också :)
 
Nej, sängen var det! Godnatt!