Those were the best days of my life.

31 december 2009. Årets sista dag.
Imorgon börjar ett nytt år. 1 januari 2010. Ett år som ska bli mer än fantastiskt!


Ja tänk va många dagar jag samlat på mig under året, det är såå många att jag inte tänker skriva upp dem.
Bara ett exempel som idag, är en sådan dag.. You spin my head round :)


Veckan rullade på, fick ju hoppa in och jobba i tisdags mellan 14-19 vilket inte gjorde mig något alls. Då fick jag ju något att sysselsätta mig med, och lite extra timmar är ju aldrig fel :P
Igår jobbade jag mellan 8:30-17:30 sen hjälpte jag Anna att hitta en hjälm. Vi rotade igenom hela lagret på vinden och hela shoppens lager.. Hon hittade en tillslut :)
Anna har samma problem som mig.. väääldigt litet huvud. Fågelhjärna som Morgan så fint kallade det på lunchen igår ;)
Efter en lång hjälmjakt blev det då dags för vårt personalmöte, enda anledningen till att jag stannade kvar.. obligatoriskt skit.
Fick nya schemat, pratade om hur veckorna gått, att vi ökat säljstatistiken sjukt bra från förra året och att vi i hyran är trevligaste personalen på anläggningen enligt Branäs gästenkät :)

Så bar det då av hemåt, mellanlandade ju i Sunne hos Henke och Hagis. Hade en trevlig kväll inne på PP, där det görs om lite granna.. En aning öm i höften idag efter en obekväm soffa.. eller om det möjligtvis var skojbråket på bowlingbanan.. Nåja det var skönt att få umgås med vänner för en stund iaf!

Imorse åkte vi hem, jag bytte bil med mamma, pratade med henne ett tag. Tog en sväng tilö Godislagret och köpte massa gottis. Bar sen upp "packningen" till mig, och hoppades på att det skulle finnas en tvättid så jag kunde slänga i en maskin men icke. Så nu har jag duschat och ska göra mig klar för kvällen, sen åka hem till huset och slänga i en maskin där istället.. Sen blir det middag och jobb!
Det ska bli så mysigt att få fira det nya året med nära och kära vänner! Ska bli roligt och se om det kommer folk också.. :)

Det nya året kommer börja underbart har jag en känsla av!
Nu ska jag försöka bli klar.
Happy fucking new year va ;P