Blandade känslor.

Ronja ligger och snarkar gott bredvid mig i soffan, jag ligger under duntäcket och tittar på en dokumentär om överviktiga barn och ungdomar..
Jag tycker ibland att jag är tjock.. eller, jag trivs inte riktigt som jag är, utan vill ändra lite här och där. Men man inser ganska snabbt när man ser på sånt här att man inte är så stor som man tror ändå..
 
Jag säger som jag brukar, veckorna bara springer iväg! Nyss var det söndag, en jobbig söndag.. Sen rullade veckan på med jobb, träning och sen var Daniel hemma igen! Dessvärre har vi inte träffats så mycket i helgen, för han har haft ov-fortutbildning i Karlstad lördag och söndag och har varit borta mellan 7-17 :(
I torsdags handlade vi, gjorde varma mackor till kvällsmat och gick och la oss typ..
I fredags jobbade jag, sen hem, vi gjorde chili con carne till kvällsmat, det var längesedan och väldigt gott! I lördags gick jag upp hyfsat tidigt, gjorde mig iordning och åkte in till stan. Gick på loppis, hämtade ut ett paket med kläder jag beställt, och fikade hemma hos mina föräldrar. När jag kom hem igen diskade jag, plockade lite, tvättade, gick en skogspromenad på en timma med Ronja, sen fastnade jag i soffan. På kvällen åkte vi in och köpte kina-mat, smarrigt värre!
Idag tog vi sovmorgon jag och Ronja, åt lite frukost, dammsög huset, diskade igen, gick en skogsprommenad med Ronja, la in tvätt, la iordning Daniels grejer han skulle ha med sig, och sen kom han äntligen hem igen!
Fast vi hann ju inte så mycket mer än äta och mysa lite i soffan så var det dags för honom att åka :(
Ikväll vart det också jobbigt, men det gick över fortare idag än förra söndagen. Men fick huvudvärken from hell på köpet! Så nu väntar jag på att han ska ringa så att jag kan gå och lägga mig och förhoppningsvis sova bort den tills imorgon.
 
Veckan som kommer blir förhoppningsvis ganska lugn, jobbar mer än vanligt, vilket är både skönt och mindre skönt :)
Har en ledig kväll imorgon, på tisdag har vi planering på jobbet, på onsdag är det hockeyträning, på torsdag är jag sugen på att gå på Mias träning, Daniel blir ju ändå sen hem då de skulle jobba över.. På fredag har jag ledig kväll igen, på lördag spelar U-14 match, och min vän Emma-Lill har "vin-och-klet-party" som jag tänkte försöka hinna gå på. Daniel ska jobba den kvällen, sen på söndagen ska vi på kalas hos min kusin som fyller 30 år.
 
Godnatt!