Vad vill du med livet egentligen?

Som vanligt går det några dagar innan jag uppdaterar, har väl inte hänt så jätte mycket heller för den delen..

Kan ju börja med helgen, jobbade halva fredagen, 16-22 efter det åkte jag. Patrik, Henrik och Patrik hem till mig, tog någon öl och cider sen åkte vi ner till Mastis och tog en drink. Första lediga fredagen/lördagen sen början på december..
Började lördagen med ett besök på loppisen, köpte ett sånt där ställ man ställer bakplåtarna på när man bakat, ett barnens alfapet och en ny sockerkaksform!
Vid tvåtiden ringde Henrik och frågade om jag ville med ut och åka pulka, när jag kom hem gick jag (otroligt nog) på promenad i 50 minuter! Kände mig riktigt duktig. var hemma till fem ungefär, gjorde mig tonfisksallad med lite pasta i, slappade i soffan någon timma innan jag åkte ner till mastis vid 20:45

I söndags följde jag med Jocke till IKEA, gick och tittade lite bara.. Har köpt för mycket grejer där nu! Dock var det lite roligare på IKEA i Örebro.. Patrik, Henrik och jag gick ju in där när vi var i Örebro förra eller förrförra veckan, dom hade andra grejer där mot Karlstad :)
Fredrik och Fredrik sov ju kvar hos Micke efter att de varit på hockey och Petter.. Jocke och jag hann inte ens gå in på IKEA förns de ringde.. Fredriks bil startade ju såklart inte :S
Fick låna startkablar av min moster men den startade inte ändå, så de fick åka med mig och Jocke hem!
Blev en slapp söndag, fikade lite här hemma, senare på kvällen åkte jag och Patrik till firman, fixade lite inför Torgfestenmötena vi bokar in.. Sen hem till mor och far en stund, för att sedan åka tillbaks till firman för att prata med andra Patrik ;)

Igår var det måndag, gick upp kvart i åtta, hämtade Patrik och åkte till firman och sen ut på några möten.
Idag hade vi bara två möten, gick jättefort. Går faktiskt rätt bra för oss :)
Ska hoppa ner i sängen nu, pyjamasen har redan åkt på! Känner mig som en treåring, men jag fryser ju såå!
Imorgon blir det en timmas längre sovmorgon, men är astrött så det ska bli skönt med lite sömn.
Puss och hej ;)