Take me away.

Fy så det blåser ute! Lika trevligt midsommarväder som vanligt :( Mina planer för kvällen sprack, så vi får väl se vad som händer.
Sitter och tittar på Robert Gustavsson på youtube och äter vattenmelon just nu, han är så grymt bra. Kollade precis på "fyllesvinet och illern", när han är på Skansen och kallar Göran för en Spritmarinerad Rattmuff :) Fattar inte vart han fått allt ifrån, klockren iallafall.

Nu är det bara några dagar kvar tills det bär av till Peace And Love i Borlänge! Tagit ledigt onsdag till fredag och ska försöka byta från kvällspass till dagpass på tisdag så vi kan åka på tisdagen istället. Det blir jag, Mikaela, hennes syster Malin och Mikaelas vän Tolf i bilen upp, får väl se om vi hittar några fler bekanta ansikten där uppe :)

Nu bytte jag från komedi till typ nostalgi, precis kollat på Pippi Pelikan, julkalendrar från 1970-1995, Joel Bitar, Sunes jul-julbaket, så jävla bra! Sunes sommar-negerbollar, Fablernas värld, Från A till Ö, Ika i rutan, finns så mycket bra! :)
Om det är nån som läser kan ni ju gå in och kolla Sunes Jul - Julbaket, älskar det. Haha så himla bra :)

Snart kommer väl Fredrik hem antar jag, så ska väl ta och avsluta här. Glad midsommar på er!
Puss och Kram.