Oh Baby..

Godkväll!

Sitter i min härliga soffa med en ruskigt öm hals :(
Mitt halsont har inte gått över än och det är över två veckor sedan jag fick ont! Började ju i påskveckan, måndagen/tisdagen.. sen fick jag feber onsdag och skärtorsdagen. Packade ju kassar på Maxi med 38graders feber... tummen upp på den ;)
Sen har det suttit i sen dess :( Det verkligen svider och skär i halsen på mig när jag sväljer och sen i slutet på förra veckan har jag varit alldeles svullen och tjock i halsen :(

Efter att ha varit väldigt duktig både inatt och under dagen (la mig hyffsat tidigt.. kl tolv!).. efter diskning, frukost i solen på balkongen, damsugning, bäddat ur sängen, tvättat och hängt tvätten hos mamma och pappa så tog jag mig tid att ringa till vårdcentralen för att kanske kunna få tid till ett halsprov.
Satt väl i kö i ca 10-15 min och fick svaret att det var fullt idag..men att jag skulle prova kvällsjouren. Men dom ville inte ge mig någon tid eftersom det inte är "akut". Så jag ska pallra mig upp vid 8 imorgon och ringa tänkte jag.
Visar antagligen ingenting, men jag är så trött på att ha ont i halsen nu! Jag har köpt hur många halstablettssorter som helst och visst, de lindrar i någon timma men sen är det ju lika jävligt igen! Kostar skjortan gör de också om man ska knapra dem dygnet runt för att inte behöva ha ont :(
Klagomuren.nu! Men...det är så träligt! Trodde att det var påväg att ge sig i början på veckan när jag inte hade lika ont längre utan bara var svullen i halsen..men icke!

Annars då? Mamma och jag var ju i Ullared i måndags! OM jag hittade massor :P
Brukar ju handla en del tröjor/toppar/linnen när jag är där.. och nu hade de fått in en massa fint, mycket serie t-shirts.. Men även massa snygga jeans!
Köpte ett par LEE jeans för 349kr och ett par baggyjeans utan märke för 229kr :) Skitsnygga!
Passade mig ju utmärkt också eftersom mina bästa jeans har GÅTT SÖNDER ;)
Köpte en jättefin blå vårjacka, två par jeans, en randig cardigan, två t-shirts med "serietryck" på, strumpor, två sjalar och två svarta pikétröjor som jag kan trycka på OM det skulle va som så att man kommer in på utbildningen och blir ordningsvakt.. :)

På tal om det ja... i tisdags var vi hos polisen! Det var meningen att vi skulle på intervju och sen göra svenskaprovet, men det slutade med att det blev frågor, svenskaprov och lite skitsnack ;)
Svenskaprovet gick bra, eller.. det kändes bra iaf! Vi var där alla 12, som sökt från Kristinehamn. 66st har sökt från hela Värmland, 1 tjej.. och det är jag :P
25st tas ut för att gå utbildningen, det ryktades om att vi får ca 4-6 platser här i östra Värmland.. så nu sitter nog alla och väntar ivrigt på att telefonen ska ringa!
Vi skulle förhoppningsvis få besked denna veckan och imorn är det fredag!

Nu behöver jag sova, ska ju gå upp och sitta i telefonkö imorgon :)
Fasen veckorna går så fort, det är redan fredag! Blir jobb imorgon, bara halva passet dock. Jag jobbar tacobuffén och lite till sen tar Mikaela över. Jag ska äta med mina kusiner och ha det gott :)
Sen är det lördag.. jobb igen! Härligt med helg, då får man liksom göra något! Träffa härliga människor och bara..må bra liksom :)
Puss och godnatt!

Don't explain and don't ask me why
Oh baby, please stop crying
We've been through this one too many times
so baby, don't you put me there again.

Cause no matter how hard
I try to believe
This time I know that I won't..