3 veckors uppdatering!

Känns som att jag har lite att skriva ikapp, var ju 3 veckor sedan jag bloggade sist!
Vi har hunnit med en hel del, jag sålde aloe vera på Visnums-Kilsdagen själv, och det gick helt okej!
Kändes aningen trögt i början, men sen kom det allt lite folk och frågade och handlade. Så förhoppningsvis kanske man får några nya kunder runt om i byn :P
 
Vi har firat Julia som tagit studenten! Härligt kalas på fredagen, sen åkte vi in till stan och tittade på alla fina studenter som gick in på balen på lördagskvällen.
Helgen efter det firade vi svärfar som fyllde 60 år! Härligt kalas på fredagen igen, mycket folk och mycket skratt :)
På lördagen jobbade vi på Marieberg Rockar, första jobbet med Ekman och co på två år ungefär (och förmodligen enda jobbet för denna sommaren)...
 
Nu i helgen var det midsommar, och den firade vi tillsammans med svärmor, svärfar, Julia, Isac, Johannes och barnen! På midsommardagen åkte vi in till stan och köpte en bubbelpool som vi förhoppningsvis kan få upp snart om vädret tillåter :)
 
Vardagarna har det inte hänt så mycket på, jag har jobbat och umgåtts med Ronja..
Nu är det måndagkväll, vi väntar på att Daniel ska ringa, sen går vi ut och kvällskissar och kryper till sängs tror jag!
Imorgon tisdag ska jag på kalas, lilla Harry blir stor och fyller två år! :)
På onsdag öppnar jag, slutar kl 15 så jag ska nog åka in till stan en sväng då! Vi ska ju på bröllop på lördag och jag behöver hitta kläder, skor och något smycke att ha på mig!
Kom på att jag har halsband från studenten och balen någonstans hos mina föräldrar, så jag ska försöka leta upp dem, och hoppas på att kunna hitta skor i stan på onsdag.
På torsdag kommer Daniel hem igen! <3 Och på fredag har jag tagit semester! För att kunna åka till Karlstad/Örebro och handla kläder till bröllopet :)
 
Det är ju min sista vecka på Gläntan nu.. Och det känns så jävla tråkigt :(
Samtidigt som det faktiskt känns ganska skönt! Det är ju lite si och så på jobbet ibland, så vissa dagar känns det skönt att sluta.. Men jag kommer sakna så mycket!
Och vad fort ett år har gått! Jag började ju i maj/juni förra året! Herregud :)
Men jag slutar inte helt på torsdag, min tjänst tar slut då, men jag kommer jobba lite i sommar.. Har ledigt måndag, tisdag, torsdag och fredag än så länge nästa vecka, sen jobbar jag vecka 28, 32 och 33 :)
Letar nytt jobb varje dag, men ärligt talat, det finns inte mycket "passande"! Är verkligen inte sugen på något kundtjänstjobb igen, men det finns ju nästan bara sälj/kundtjänst! :(
Eller en himla massa jobb om man är förskolelärare/pedagog..
 
Först och främst ska det bli skönt med lite ledigt iallafall, har ju jobbat varenda vardag i ett år nästan, förutom nu på slutet när jag plockat ut lite semesterdagar.. Hoppas dock kunna hitta ett passande jobb snabbt ändå, misstänker att jag kommer klättra på väggarna jävligt snabbt!
 
Nä, nu får det räcka för idag! Nu inväntar vi samtal från grannlandet och säger därmed godnatt! :)