Today.

Vad blir det?
Jag tror bestämt att alla har blivit sjuka...
Jag har varit dyngförkyld i två veckor nu och det ger sig inte. Var och varannat barn är sjukt i skolan och på fritids, den ena efter den andra sjukdomen..
I helgen blev barnen sjuka, igår låg Pierre halvdäckad i soffan..
Idag blev Charlotte inlagd på sjukhus och två andra personer i omgivningen också.
Allt på en och samma gång :S


Jahaja..har en tanke om att komma igång med bloggandet igen, men vi får väl se hur det går. Just nu känner jag att jag skulle kunna skriva på om alla möjliga saker, inlägg efter inlägg, men det ändrar sig säkert snabbt :)

Idag var det rätt kallt när vi gick upp, så jag plockade fram vinterjackan eftersom det blir en hel del stillastående utomhus på rasterna, och vad hittade jag där? JO Intersportkortet och TeamSportiakortet som varit borta sen jag kom hem från Branäs i april!
Som vi har letat efter dom, mamma och jag! Hela min lägenhet, hemma i huset på alla möjliga ställen.. och så låg de löst i jackfickan :D


Imorgon är det en kort dag i skolan/på fritids, jobbar 7:30-14 bara. Tänkte att jag skulle hinna ner till banken och sätta in lite pengar, funderar på att slå en pling till Lina och se vad hon har för sig resten av veckan, sen har vi tydligen fått en istid imorgon..tidigare tid än den som redan låg ute alltså. Så jag får väl kanske ta och pallra mig upp dit, har ju inte varit med nu på några träningar då jag inte haft någon ork pga allt snor som sitter i min näsa och mitt huvud. Känns ju som att jag fräst ut halva hjärnan!

Är så sugen på att baka! Vi stod och pratade bakning på fritids idag och jag vill göra alla möjliga saker, men jag har ju inga grejer hemma :S
Ska ta och fortsätta sticka bebissockar nu tänkte jag innan godingen kommer.
Over and out..