Vem fan bryr sig om Kalle?!

Inte jag iallafall!
Jag är så jävla less på allting som har med julen att göra så fy fan.
Alla får den där jävla hysterin om att allt ska köpas, allt ska göras, allt ska va så jävla bra och mysigt..
Själv är man van och uppväxt med att föräldrarna jobbar varje/varannan jul och nyår, vilket innebär: aldrig ett normalt julfirande.
Förr om åren när vi kusiner var små, både på mammas och pappas sida firade vi kanske jul med mammas sida på julafton och pappas sida på juldagen/annandagen, eller kanske dagen före till och med.
Eftersom de hela tiden jobbar olika..

Men när vi nu blivit äldre och äldre så blir det inte likadant längre. Julen blir bara tråkigare och tråkigare och jag fattar verkligen inte varför man ens ska kalla det för FIRA JUL!
Mina kusiner och farbror (alltså pappas sida) har ju flyttat ifrån stan, så de kom inte upp alls i år pga vädret..
Min rätt så stora släkt på mammas sida har i år dividerat fram och tillbaks när julfirandet ska bli av.
Från början var det ju meningen att jag skulle jobbat jul och nyår på Mastis, men eftersom jag inte längre jobbar där, pga ett svin så hade vi ju kunnat ta någon julig dag ändå.
Istället ska vi fira ena kusinens födelsedag på söndag, sen ska vi "fira jul" på torsdag, den 30e!
Jag ser alltid fram emot att träffa min släkt, för det är så underbart skönt när vi alla (nästan alla iaf) är samlade på kalas eller andra tillställningar!
Men just nu kan det lika gärna kvitta känner jag. Jag har ingen lust med någonting.
Jag har inte ens köpt julklappar. Fixade en igår och en idag, för att jag var tvungen i princip, hade ju känts jävligt elakt annars.
Har inte köpt någonting till mina föräldrar, ingenting till farmor och jag har heller inte önskat mig någonting.

Tur att jag är på så jävla bra humör!




Igår blev jag iallafall äntligen klippt, så jag känner mig ärligt som en ny människa! Eller gjorde igår iallafall.
Efter att jag gjort det mötte jag upp Emma-Lill och Oscar på stan, planerade lite och åkte sen hemåt, hämtade ljusen i Karlskoga hos Jossan lite snabbt, åt och handlade med mamma, sen åkte jag tillbaks till familjen Z för pepparkaksbak med Oscar och lite pysselhjälp till Emma-Lill, och Niklas gjorde klart skinkan under tiden :)
Lite gos med hundarna och en himla massa skönt prat senare begav jag mig hem till huset för att byta julklapp med Malin.
Sen blev det uppesittarkväll och 100kr i vinst på Bingolotto, tjohej!

Vaknade med jordens huvudvärk imorse, strålande humör (ELLER INTE) och nada julkänsla. Det här är precis som vilken jävla fredag som helst!
Körde iväg pappa till jobbet, och hälsade på hemma hos mamma en stund. Tur att hon blev sjukskriven några dagar så att jag iallafall hade henne att umgås med.. Farmor ringde ju imorse och sa att hon fått magsjuka.. :S
Nåja, jag måste ändå säga att det är rätt skönt i ensamheten.
Jag har till och med varit inloggad på First Class och sett över skolarbetet idag, på självaste julafton!
Så intresserad av att fira jul är jag...
Åt lite äcklig julmat hos mamma och pappa förut också. Jag är så sjukt trött på den. Jag har ju redan ätit 4 julbord! Usch!

Så, god fucking jävla jul på er!