I dream my days away ja..

Jo tack, det vore inga fel att hamna dit mina drömmar bär mig!
Fick nyss se att en gammal vän har åkt till Kanada med en vän! Shit.
Jag vill också uppfylla mina drömmar!

Sa ju i förra inlägget att det antagligen dröjer innan nästa inlägg kommer, hade ganska rätt också..
Började på Transcom i måndags. Nu skrattar väl alla Kristinehamnare som läser, om dom nu läser..
Ville väl inte hamna där, men fy fan så trevligt man kan ha! Vi är nog världens bästa grupp på utbildningen. Alla älskar oss och det känns precis som när man började ettan på gymnasiet!
Man lär känna varandra, retar varandra, driver med varandra, tar hand om varandra och hjälper varandra. Vi kommer från alla möjliga yrken och åldrar, men alla "älskar" varandra ändå!

Utbildningen är två veckor + en-två veckors trainteam (?) då vi sitter och svarar i telefon som vanlig personal men får hjälp av dom som är mer erfarna.
Att sitta och sälja saker, ringa upp folk och bli utskälld och hatad i telefon är ju ingen höjdare, så att sitta i kundtjänst kan nog vara bättre. Visserligen är väl var och varannan person som ringer förbannade av olika anledningar när dom ringer in, men känns ändå som en annan grej.
Är ju grymt nervös när jag tänker på att om två veckor är det jag som ska sitta där och svara, men när jag tittar på dom som jobbar där idag så känns det ganska okej iallafall, man lär sig nog ganska snabbt. Hoppas jag... : )

Annars då?
Ja, här hemma händer inte speciellt mycket, jag är mest trött när jag kommer hem på eftermiddagen/kvällen, blir mest soffan efter maten.
Fredrik är hos en kompis så jag sitter här ensam, det är så tyst. Jag får inte igång ljudet på datorn. Det är säkert någon hemlig knapp man ska trycka på någonstans. Struntsamma, det är ganska skönt med tystnad. SÅ mycket prat på jobbet!

Gick ut i köket och gjorde mig en kopp te, det där teet som jag fick av min kusin Jenny i julklapp. Luktar jättegott, dessvärre blev det typ kolsvart då jag glömde ta ur själva tesilen (eller vad man nu kallar den), efter som det är te i lösvikt. Stod 4-6 minuter och den har varit i betydligt längre :D
Kan ni tänka er att jag lyckats få i mg kaffe idag?! Kanske därför jag är lite väl pigg just nu? Hmpf..
Inte vanligt kaffe utan Wiener Melanche (som jag inte kan stava till), det får funka, men det smakar på tok för mycket kaffe. Annars har jag BARA druckit 3 koppar Choko-Milk som dom också har i automaten, där det är gratis att gå och hämta. Sheat va man kan dricka ihjäl sig.. Dom har en finfin cafeteria på jobbet måste jag säga!


Börjar bli långt det här nu, bäst jag avslutar här. : )
Dröjer säkert flera dagar igen tills nästa inlägg kommer... ha det gott!
Puss på er.