NÖJD!

Jag är så himla nöjd!

Jag är så nöjd med mitt liv just nu! Jag är så nöjd att jag inte begick mitt (förmodligen) livs största misstag!
Jag är så nöjd och glad att jag har den underbaraste, finaste, sötaste och bästa pojkvännen, som betyder allt för mig. Den bästa jag har, som jag älskar mer än något annat!

Jag är så nöjd att skolan går bra, jag är så nöjd med mina duktiga hockeytjejer, jag är så nöjd med mina fina vänner, jag är så nöjd med livet jag har!
Det är så skönt att vara NÖJD!

Och på tal om nöjd så blev jag ganska nöjd med bullarna jag bakat idag!
Det har gått ett tag sen jag bloggade sist..som vanligt :)
Och sen dess har jag hunnit med en hel del!
Vi har klarat av Sommarfjäll med skolan, fem dagars vandring i norska och svenska fjällen, med FL1 och FL2. Liiite jobbigt i början, lite träligt väder, men en bra vecka!

Hockeysäsongen har dragit igång på riktigt, nu kör vi på i 180! Tränare, ledare, damansvarig och spelare.. Kommer bli en härlig säsong! Kommer ha hand om ett lag i U13 serien, ett mixlag med killar födda 99/00 och våra tjejer. Sen kör vi ett damlag i div2. Ska bli skoj att lira lite igen :)

Älsklingen och jag har det bra här ute i skogen, det är mysigt och lite dystert här ute i höstmörkret.
Har haft en hyfsat ledig helg, så vi har latat oss och haft det gott. Igår åt vi pizza hos hans föräldrar med syskon, och idag har det bakats bullar!
Imorgon börjar älgjakten så älsklingen plockar och grejar med massa saker :)

Jag har även hunnit med att bli ledare för en idrottsskola som heter Knatteskutt, för barn mellan 4-7 år tillsammans med min klasskompis Petra.
Söta små barn vi har :)

Det får nog vara allt för den här gången, för nu ska jag fortsätta vara nöjd i soffan tillsammans med min älskade man :)
Pussipuss ;)