Då var det helg igen!

Fredag kväll, klockan är efter 22.. känns som det är dags att gå och lägga sig..
 
Igår var det torsdag, en tråkig sådan! Ingen sambo som kom hem och livade upp huset :(
Ronja och jag gick en promenad i skogen efter jobbet, där hittade vi en älg! På kvällen kom mamma och pappa hit och fikade, sen krånglade vi med massa papper och lyckades tillslut fylla i min skattedeklaration!
Idag har vi också gått en promenad, det blev 4,2km enligt stegräknaren i mobilen! Ingen älg idag som tur var :)
Funderade igår kväll på vad sjutton jag ska sysselsätta mig med i helgen när jag är ensam.. har inte kommit på något bra än.
Har tvättat en maskin redan, gjort iordning en diskmaskin till imorgon, plockat undan lite i sovrummet och lite i köket, installerat nya modemet vi fick, och detta endast idag.
Vad ska jag göra imorgon och på söndag?!
 
Hade ju hoppats på att Ronja och jag kunde ge oss ut och springa lite i helgen, men min förkylning har inte försvunnit än så det är väl lite dumt.. Får väl ta och gå promenader istället.. Kanske får göra en tur in till stan imorgon och gå på björkis!
Kanske skulle slå en pling till Emma-Lill imorgon också och hänga med henne på generationshandbollen en stund, då går nog tiden lite snabbare iallafall!
Sen ringde mamma nyss och de erbjöd sig att bjuda på mat imorgon :)
 
Ronja ligger bredvid mig i soffan och sover gott, jag tror bestämt jag ska sova med, det är ju bara skit på tvn ändå!
Hoppas på att få lite sovmorgon imorn, för igår vet jag inte hur jag tänkte när jag ställde klockan.. Jag visste ju att jag började 9, så det räckte ju med att ställa klockan på strax före 8, ändå ställde jag den på 7 :(
Godnatt!