Pärlan.


Mjaaa, imorgon byter jag bort min lilla pärla till ponny, eller bil... Till ett riktigt fullblod. Höhö, nädå, men till något lite mer än min Clio.
Byter upp mig till en Saab 9-3 Turbo ; ) Niiiice som fan.

Hänt en hel del sen jag skrev sist, eller nä. Det har det väl egentligen inte. Lever samma jävla tragiska liv som vanligt.
Jobbar fortfarande kvar på Transcom, börjar bli lite jobbigt nu. Ett helt okej jobb, underbara arbetskompisar, känns precis som om man skulle vara tillbaks i skolan, men man tröttnar väl ganska lätt på ett sånt här jobb.
Hade ju bara tänkt vara kvar fram tills april ungefär, men har dessvärre inte hört något om målarjobb än, har lite eget på gång iofs så vi får se hur det blir.

Mikaela och jag sticker iväg till Peace and Love i slutet på juni, ska bli underbart! Tror hennes syster och ett gäng till ska med så det blir toppen : )
Fram tills dess blir det att knega på, hjälpa min farbror flytta till Borås i början på juni, åka till Halmstad och gratta Malin när hon tar studenten och några dagar senare kusin Lina.
Har ju börjat jobba på Mastmagasinet på helgerna, och i sommar blir det nog mycket annat trevligt också.
Kan ju tipsa er få som läser att komma dit 14:e juni för då blir det grymt! : )

Ska väl knalla till sängs nu, börjar 7:45 imorgon, jobbar till 15:30 i Karlskoga och börjar sen kl 19 på Mastis, slutar runt 03 och börjar jobba i Karlskoga igen på lördag morgon 9:30-17:30 Härligt! ; )
Så bäst att passa på att sova några timmar nu. Ha en trevlig helg! För det ska jag fanimej ha : )
Puss och kram.

Bye Bye bilen..