Snorigt värre!

Jag är så jävla usel på att uppdatera!
Nästan varje dag/kväll tänker jag som sagt att "wiiie, idag ska jag blogga lite", men inte fan skriver jag något här för det! Grrr!

Nu sitter jag iallafall i min soffa och snorar som bara den, jag har blivit tokigt förkyld :(
Sen har jag även hunnit med att vrida knät ur led, mysigt!
Spelade ju första handbollsmatchen på nästan två år i söndags, borta mot Brukspôjkera. Första bytet gick bra, nästan mål..
Åkte i golvet rätt många gånger, dom slet ner mig baklänges när jag spelade mitt6 vilket resulterade i att jag slog bakhuvudet i golvet, men det gick bra!
I andra halvlek när det var ca 13 minuter kvar så står vi i försvar.. deje avslutar med ett skott på min sida, jag drar mig lite däråt, det blir frikast för dem och min fot fastnar helt plötsligt i golvet men knät fortsätter att springa! Det liksom gör en looping! Aaaaaj! Gick ju bra ändå, haltade ut och Helene lindade knät. Det satt där det skulle men var ömt men inte allt för svullet.
Ringde vårdcentralen på måndagen som Helene ville och fick en tid på tisdagmorgon, läkaren som kollade knät tyckte det såg okej ut och det känns rätt bra. Hade det lindat tills igår, hade ju tänkt försöka träna idag (torsdag) men jag blev ju förkyld istället! Baaaj!

Nåja, i veckan har det inte hänt allt för mycket förutom det ovanför.
Jag är fortfarande arbetslös, min a-kassa bråkar fortfarande med mig och jag jobbar fortfarande varenda helg på mastis. Livet är underbart!
Förra tisdagen och onsdagen gjorde Fredrik och jag en liten bilresa. Vi åkte till Ullared på tisdag morgon, handlade massa, sov på deras motell och åkte till Göteborg och gick på julmarknaden på Liseberg på onsdagen.
Vi hade mysigt : ) Va lite sliten efter att ha gått upp tidigt på tisdagen, kört bil hela vägen och storhandlat på det så jag somnade kl 20.35 på kvällen, hahah :D

Borde gå och lägga mig nu egentligen, jag kommer ju aldrig upp i tid! Ställer klockan varje morgon men orkar aldrig gå upp! Är alltid för trött eftersom jag alltid lägger mig så sent!
Visserligen är det helg nu och då brukar jag tillåta mig själv att sova längre eftersom jag jobbar fredag och lördag "natt", ibland är jag ju inte hemma förns 03:30 och då är man inte speciellt pigg om efter 6-7 timmars sömn : (
Men imorogn ska jag banne mig gå upp senast 09:30! Har en hel del att fixa med innan jag börjar jobba kl 17.

Sååå sängen då kanske? Kan ju skriva som vanligt.. ska försöka uppdatera imorgon igen :P
Puss och god jul!