Påsken 2013

Påskdagen, söndag, måndag imorgon.. som tur är så är det ju röd dag imorgon, så ytterligare en dag ledig!
 
Daniel kom hem redan i onsdags eftermiddag, men han blev inte hemma länge, för han skulle in på middag på statt, och jag skulle på hockeyträning, så vi träffades lagom till läggdags igen. Jobbade i torsdags, vi hade vår egna lilla påskparad med barnen, gick runt till de närmsta grannarna i Hult påskade.. Jag var påskhare!
I fredags åkte vi in till stan och kollade på mckortegen, fikade lite hos Daniels föräldrar efteråt, lagade god kycklingwok till kvällen och la oss tidigt.
Igår var det lördag, då hade vi påskmiddag hemma hos Caroline och Figge, alla var på plats och vi hade en härlig dag och kväll tillsammans.
 
Idag är det som sagt söndag, vi tog lite sovmorgon imorse, tittade på film sen var klockan plötsligt tokmycket! Bråttom fick vi för Daniel skulle va i stan runt 14.. Vaktfest nu igen..
Åkte hem till mina föräldrar efteråt, så Ronja och jag fikade lite där, grejade med min dator som jag tog med in, passade på att slänga allt skräp vid sopsorteringen.. Väl hemma igen några timmar senare skulle Ronja och jag gå en långpromenad. Och det gick jättebra, tills jag kom hem på gården igen, en meter ifrån trappan.. Då sa det bara donk!
Självklart skulle Emma ramla på en isfläck och slå sig halvt fördärvad! Brallorna gick sönder, knät gick sönder och rumpan gör jävligt ont!
Och när jag väl lyckades resa på mig trodde jag seriöst att jag skulle spy, SÅ ont gjorde det!
Haha sen ringde jag till mamma och fällde en tår och blev tröstad av Ronja som inte fattade ett skit av vad jag gjorde nere på backen :)
 
Undrar ja vad man ska sysselsätta sig med resten av kvällen? Dammsugit har jag redan gjort, diskmaskinen är snart klar, men det känns för sent för att köra en tvättmaskin..
Tror ju dock det lär dröja ett antal timmar innan Daniel hör av sig eftersom han skrev vid 19 att det de gör kommer ta jävligt lång tid... Jippiiiieee!......
 
Nä, jag dyker ner i godispåsen tror jag bestämt!