You're a lovekiller.

Jag hade tänkt att skriva en himla massa här ikväll faktiskt, om vad som hänt de två-tre senaste veckorna och sånt.. Men jag är alldeles för arg, irriterad och ledsen för att göra det!


Just idag är en sån där jävla bajsdag igen!
Hela helgen har nästan varit det.. I fredags kom då dagen vi båda var lediga och vi hade planerat att festa..
Jag stod och gjorde mig i ordning för att åka ner och äta tacobuffé som vi sagt, klockan närmade sig och in kommer då Pierre med barnen. Inte riktigt vad vi planerat men det gick bra det med. Malin kom ungefär samtidigt som oss, vi åt, barnen åkte, vi drack lite.. Jag åkte och hämtade lite alkohol hemma hos mig, vi gick bort till Malin, Marcus kom och vi spelade ölspelet en stund.
Kvällen började med tjafs från ena hållet och slutade med sura miner från andra hållet..
Inatt sket sig allt totalt och idag har det bara blivit värre.
Så jävla sinnesjukt!

Ena dagen är det verkligen toppen, andra dagen finns det ingenting.



Förra söndagen var en toppendag tex.. Vi var på namngivning för mitt kusinbarn London.. Idag är en bajsdag!

Imorgon börjar jag skolan.. Pierre skulle opererats, och jag skulle ha kört honom dit innan jag började och jag har kontaktat en av lärarna för att kunna gå hem tidigare.. men fick nyss reda på (från andra håll) att han inte ska det då det blivit framflyttat. Så så var det med det. Kunde ju ha varit bra om han hade talat om det!

Så jag har ju hela förmiddagen på mig att måla hemma hos Göran istället, vilket jag sysslat med den senaste veckan. Lasserar vardagsrumstaket, kökstaket och väggarna i vardagsrummet ska målas om. Det blir ta mig fan aldrig klart. Taket suger!


Nu borde jag nog sova.. men jag är inte på humör för att sova :(
Känns som att det blir en jävligt rolig morgondag..INTE!!!!!!
Godnatt.