Buba-duba-dup?

Jaa ni, om en timma ungefär blir jag och Patrik ett år äldre! Och Göran om 25 timmar :P
Imorgon blir det fest! Haha vi lär bli askalas om Göran ställer fram de där 7,0-orna som vi hittade i ölförådet förut när vi skulle lasta in all cider :D
Jag längtar! Härligt med en ledig kväll med planer! De gångerna jag varit ledig nu senast har jag ju klättrat på väggarna nästan..

Har haft en rätt trevlig dag idag. Höll på att skita på mig imorse när telefonen ringde, vaknade gjorde jag iaf :P
Ner till Mastis och greja lite, lunch ;) Sen hem till huset och gjorde tårta, hämta bil på Volvo, iväg till Degerfors och leka budfirma.. Lämna tillbaks bilen på Volvo, sen hockeyträning och direkt hem för att duscha och bjuda Malin och Marie på tårta.
Vi skulle ju gå på bio..men det sket sig :(
Kom ner till bion i rätt hyfsad tid, och vi möttes av hur mycket folk som helst!
Det gick två eller tre filmer samtidigt så vi tänkte att det är nog lugnt, vi stod i kö och när det bara var två tjejer kvar framför oss så blev det fullt på Bröllopsfotografen :S
Men men, vi åkte till firman och hämtade mina filmer i husbilen, köpte chips och myste i soffan istället :)
Malin kommer ju hem nästa vecka och veckan därpå också, så vi planerade in det nästnästa vecka eftersom jag förmodligen åker till Sälen tisdag till torsdag nu till veckan!

Imorgon blir det hitta skojiga presenter, hitta personal, födelsedagsfika, jobba och fest! Ska bli skoj :)
På lördag ska jag upp rätt tidigt, mina hockeytjejer har match igen. Inte riktigt lika tidigt som förra helgen..och som tur är så är det hemmamatch :)
Efter matchen blir det lugnt några timmar, sen jobb igen. Halloweenfest ju!
Härlig helg att se fram emot :)

Nu ska jag nog ta och gå in till sängen, börjar bli riktigt trött och känner jag mina vänner rätt så börjar de smsa TIDIGT! ;)
Godnatt och puss!