En vecka har gått, en vecka kvar..

Ja ni, Linas dator och internetuppkopplingen gillar inte varandra speciellt bra, går inte komma in på speciellt många internetsidor, endel funkar efter femtioelva försök :)
Msn, hotmail och Facebook funkar i stort sett felfritt, men resten av internet vill inte, rätt irriterande. Lyckats komma in här på bloggen nu idag iallafall, så bäst att passa på!

Har hunnit vara här en hel vecka redan och har 8 dagar kvar innan det är dags för hemresa för oss båda. Här kommer lite smarrigt om vad vi gjort under veckan.

Sitter nu och lyssnar från musiken som Raul spelar nere på Bananas, Lina jobbar till 4 som vanligt. Igår fick hon en ledig dag så vi gick till tatueraren, Lina fastnade under gadden.. Och jag är såååååååååå jävla avis. Hennes tatuering blev så vacker! För er som är nyfikna, gå in på Linas blogg (www.yiayia.blogg.se) finns en länk lite längre ner. Jag kan inte lägga in några bilder från min kamera för det finns ingen kortläsare på datorn. Tog inte med mig usb-sladden hit ner.

Vad har vi gjort mer? Festade på lördagen förra veckan, sen kom regnet.. regnade i tre dagar. Igår var det strålande solsken i stort sett hela dagen, tyvärr satt vi inomhus hos tatueraren halva dagen. Tatueringen blev klar halv fyra och då traskade vi hem för att göra oss i ordning för kvällen, sen till apoteket och köpa kräm till Lina, och efter det taxi till Cala Bona. Där åt vi på restaurang, kollade en show på Sunwing Hotell, åkte tillbaks till Cala Millor och sen blev det en jävla bar-runda! Tror vi hann med 6 st totalt, iofs var det ena en restaurang, men ändå :P

Under dom regniga dagarna satt vi mest och lökade i soffan, sov ganska länge.. en rask promenad i ösregnet till tatueraren som tyvärr hade stängt..
Har läst mycket i boken som jag tog med, Magdalena Graaf - Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Fy fan va bra den är! Hemsk som tusan, riktigt fängslande.
Minns hur jag förklarade för Fredrik i bilen när vi åkte runt och handlade det sista på förmiddagen samma dag som jag skulle åka ner hit att jag avskyr att läsa böcker (vilket jag gör fortfarande). Brukar inte spela någon roll om boken är bra, det är bara så jävla trist att läsa! När jag var mindre läste jag massa böcker.. förmodligen därför jag inte gillar att göra det nu. Men uj uj uj, ibland har man fel. Det går inte sluta läsa den här boken, så jävla gripande. Rekomenderar den varmt.
Bara 60 sidor kvar i boken nu, och 8 dagar kvar här nere, illa! Skulle köpt Martins bok också, så kunde jag börjat på den..

Annars då? Jodå, det är helt okej här. Hänger inte riktigt med i deras uteliv, tempot liksom.. Men det kan ju bero på att jag har jobbat i stort sett varje vardag + fredag & lördagkväll på Mastmagasinet, Torgfesten, Gästhamnsfestivalen och andra evenemang sen i maj.. har kanske festat seriöst 2 gånger under sommaren. Jag är ju van vid att jobba till 3 på natten, Lina jobbar till klockan 4 här nere, så ingen större skillnad så sett. Men när man inte jobbar utan sitter och väntar på att klockan ska bli 4 för att då byta till en annan bar så blir man fruktansvärt trött. Här stänger barerna mellan klockan 4 och 6..  Har iallafall haft roligt dom gångerna jag varit ute här, även fast jag inte är en sån partyprisse som dom andra :P

Igår ringde Fredrik och berättade att han skärt sig i tummen så han fått åka upp till sjukhuset och sy, stackarn :(
Usch, gillar inte när saker och ting händer och man inte kan vara hemma eller följa med och hjälpa till. Blir så orolig jämt bara för att en viss person ;P stressar upp sig så och mår dåligt. Men allt verkar ha gått bra iallafall ;)

Hade en fundering på att pierca naveln här nere.. men jag skippar nog det. Skulle kosta 60€ vilket är nästan 600kr, känns dels som att det går att göra billigare samt att det är "säkrare" att göra hemma.
Har ju tittat på en del tatueringar hemma, sparat olika bilder på datorn.. Sagt att ska jag tatuera mig så ska det vara körsbärsblommor, så grymt vackert! När Lina nu gick iväg och gjorde sin så hittade jag massa fint i hans dator.. är sugen på att göra en här också, but still... känns bättre att göra hemma. Så när jag kommer hem, då jävlar! :D


Blir visst långt detta.. ska väl runda av, se om SVTs och TV3s hemsidor vill funka så man kan titta väder, Andra Avenyn och Sjukhuset :)
Ha det gott allesammans för de ska jag ha!
Puss.