Tillbaka till vardagen...

Nu har det gått några veckor igen, och alldeles för fort går dom också!
Daniel har haft sina 3 veckors semester, och har ikväll åkt tillbaka till Norge :(
Jag jobbade ju tyvärr hans första semestervecka, men vi har iallafall haft två härliga veckors ledighet tillsammans.
Det har varit så himla skönt att ha honom hemma! Så skönt med sällskap dygnet runt och att kunna prata normalt med varandra, och hinna med att göra lite mer saker än när jag är själv hemma med Ronja..
 
Vi har varit hemma hela semestern, vilket har varit toppen! För här hemma har det hänt grejer! Hundgården är klar och Ronja har väl nästan vant sig vid att vara där inne. Tyvärr inte gjort något behov ifrån sig där inne än, men jag hoppas det blir ändring på det så att hon kan vara där ute när jag jobbar.
Daniel har gjort klart en bra bit på stenmuren, det blir jättefint! Den gamla tråkiga rabatten är borta, och en ny med stenar är på g, en liten ny "rabatt" utanför trappen är redan klar.
Poolen är igång och invigd, och jösses va den bubblade! :)
Jag drog igång och målade fönster i veckan, så ett är klart..hoppas på bra väder nu på min sista vecka så hinner jag väl kanske med ett till :)
Och vilket underbart väder vi haft! Solsken och värme varenda dag! Lite bitter över att jag inte jobbat mer på brännan.. men har ju som sagt en vecka kvar :)
 
Denna helgen har bestått av massa skoj!
I fredags passade vi Lowa och Harry mellan 7-16, vi tittade på massa barnprogram, badade, lekte lite ute på gräsmattan, mumsade pannkakor, byggde en koja under köksbordet, badade lite mera, mumsade glass och hade en riktigt härlig dag! Och Ronja skötte sig jättebra! Lite träligt att hon är så "på", och att hon hoppar ibland, men ujj så duktig hon var!
På eftermiddagen åkte vi till Hammarö och hämtade min nya bil! Äntligen! :)
 
 
Vi är väldigt nöjda med bilen än så länge båda två, och nu börjar jakten på en ny hundbur åt Ronja också, så blir nog hon också nöjd snart :)
 
Efter bilköp och lite mat i magen väntade jobb för min del på årets Poker Run, en lugn och bra fredagskväll med hyffsat mycket folk. Totalt paj när jag kom hem dock, trött i bena, inte van att stå en hel kväll längre :) Tur det finns Heat Lotion ;)
I lördags åkte vi över till Biltema och köpte en gummimatta till bagaget eftersom vi inte hann det på fredagen, testade salladsbaren på Maxi, och sen åkte vi in och jobbade båda två!
Idag är det söndag, en liten stund till iallafall, och vi har slappat hela dagen.
Imorgon ska jag göra ett städryck tror jag bestämt, och göra saft inne hos mamma och pappa! :)
 
That´s it for today! Nu blir det invänta godnattsamtal :)